Milstolpen nådd – 100 företag intervjuade!

Tro det eller ej, men nu har vi intervjuat över 100 lokala företag om deras syn på framtiden, om vad som fungerar och vad som behöver utvecklas och om vad som utgör de största potentialerna för en god utveckling av vår kommun. Vi har gjort vårt bästa för att hela registret av företag ska vara representerat; tätort och byar, nystartade och etablerade, män och kvinnor, här-födda och hitflyttade, små och stora, kända och mindre kända branscher. Vi har ytterligare några företag kvar på listan att intervjua innan vi kan känna oss någorlunda nöjda med spridningen. Hör av dig till oss om även du vill delta!

Förmodligen är den här insatsen, i jämförelse, den mest omfattande för att samla åsikter och utsikter bland det lokala näringslivet som någonsin gjorts i Jokkmokk, ja kanske t o m nånstans i landet. Tack alla ni som tagit er tid att bidra till underlaget. Det har varit fascinerande att få ta del av allas era tankar, förslag och synpunkter.

Nu är det tid att göra analyser och sammanställa all data vi samlat in. Förhoppningsvis kan materialet bidra till nya satsningar, insatser och breda samarbeten som kan föra näringslivet, och hela kommunen, framåt. Håll utkik här; vi kommer att publicera nytt material löpande!

Behöver du hjälp med att komma igång med ditt företagande?