Kan du göra Strukturums nya logga eller hjälpa oss bli bättre på WordPress?

VI SÖKER DIG/ER SOM KAN HJÄLPA OSS BLI LITE SNYGGARE!

Näringslivskontoret Strukturum i Jokkmokk AB stöttar det lokala näringslivet – med fokus på dig som vill driva eller driver företag.

Nu söker vi ett eller flera företag som vill hjälpa oss hitta ett utseende som matchar det vi står för och vill förmedla.

  1. Grafisk profil och logotyp
    Ta fram en ny logotyp för Strukturum, med versioner både för fysiska skyltar, tryckt media och webb. Ta fram grafisk profil, med typsnitt, färger etc för Strukturum.
  2. Hemsideanpassning & WordPress-workshop
    Hjälpa oss att anpassa vår hemsida till vår nya grafiska profil, samt ge Strukturums medarbetare bättre förutsättningar att själva uppdatera hemsidan på ett enhetligt sätt.

Du/ni kan lämna offert på både 1 & 2 eller enbart en av punkterna. Vi önskar ett fast pris för ovan önskat samt uppgift om timpris om saker skulle tillkomma utöver redan bestämda uppgifter.
Meriterande är om utföraren har koppling till Jokkmokk.

Vi ser fram emot att motta din offert senast den 28e februari 2021 till info@strukturum.se
Bifoga portfolio eller länk till portfolio/liknande uppdrag. Vi utvärderar offerterna löpande så vänta inte för länge med att skicka in ditt bidrag. Vi önskar leverans senare under våren, t.ex. april för 1 och april/maj för 2.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

 

Behöver du hjälp med att komma igång med ditt företagande?