Företagsbesök hos Johnnys Skoter och mek

Strukturum besökte ett av våra anrika företag i Vuollerim, Johnnys Skoter och Mek AB. De har varit verksamma sedan 1985 och från 1990 i nuvarande lokaler.

Pandemin

De känner sig inte märkbart påverkade av pandemin utan upplever det nästan tvärtom, det verkar som om fler har bestämt sig att lägga pengar på maskiner och de har sålt mer än tidigare år. Johnnys Skoter och Mek är den enda skoterfirman inom kommunen som erbjuder  både försäljning och reparationer. Förutom ägarna Johnny och Anita så har de även 3 anställda i verkstaden.

Utbud

PÅ deras hemsida kan man läsa att:

”Vi är auktoriserade återförsäljare för Ski-doo & Lynx. I vår butik hittar Du ett stort urval av tillbehör och reservdelar. I sortimentet finns bland annat Scotts skoterkläder. I anslutning till butiken har vi vår verkstad, där vi reparerar snöskotrar av alla märken. Hos oss köper Du också medlemskort till Jokkmokks Skoterförening samt fiskekort till Porsi Skifteslag.” En butik fylld till bredden

men allt man kan tänka sig behöva för en kortare eller längre skotertur och mer därtill!

Framtiden

En del kunder har börjat fråga efter när de eldrivna fordonen förväntas kunna säljas, även om nyfikenheten kring de eldrivna fordonen är stor tror Johnny inte att köpkraften är lika stor. Än så länga harmonierar inte heller fordonsutbildningarna med den nya tekniken så det kommer att vara ett glapp, enligt Knutsson.

Så trevligt att få besöka detta anrika företag och vi önskar er stort Lycka till och ser fram emot att göra fler besök.

https://www.johnnysskoter.se/

Behöver du hjälp med att komma igång med ditt företagande?