Företagsbesök hos Anna Köhler – Hälsocoachen i Norr

Anna har just slagit upp portarna till sin nystartade verksamhet i lokaler som är belägna i en del av det stora företagshuset på Lappstavägen. I den högra flygeln, från parkeringen sett, flödar energierna och där hittar vi många av våra hälsorelaterade företagare. Utanför Annas dörr är det väldigt mysigt inrett och levande ljus brinner när vi tittar in.

Anna har länge burit på idén om att göra något eget med hälsa i fokus och för andras bästa. Anna är utbildad beteendevetare och Life Coach Holistic och vill med sin företagssatsning göra skillnad för människor. Hon vänder sig till både privata kunder, som underleverantör till företagshälsovården och direkt till företag som vill satsa på sina anställda.

Hon hade invigning under sin första vecka i lokalerna och höll ett gripande tal för de cirka 25 gästerna som kommit till invigningen. Där lyfte hon fram flera av de personer som har hjälpt och stöttat henne i att starta upp sin verksamhet, så med både tårar och skratt invigdes lokalen! Anna känner en enorm tacksamhet till alla positiva människor som har peppat och trott på henne och hennes idé och nu kör hon på!

Trots att hon bara har varit igång mindre än en vecka så har hon redan en del bokningar och det tackar hon särskilt sociala medier för. Utan den möjligheten till marknadsföring så är det svårt att nå ut med en ny verksamhet. Hon har också en väldigt snygg hemsida som talar sitt tydliga språk om vad Anna erbjuder. Anna har även blivit uttagen av Go Business att vara med i deras ”Hang Out”-program, vilket vi ser fram emot att få följa!

Hon känner även en enorm tacksamhet till Sparbankstiftelsen som tror på henne och hennes affärsidé och som har stöttat med medel till en del av inredningen och inventarier. Annas tips till andra som är på gång att starta eget är att ta vara på möjligheten med hjälp från Strukturum samt att ha en proffsig affärsplan och en tydlig budget.

Anna delar personalutrymme med de övriga hälsorelaterade företagarna som finns i samma del av huset. Det känns superbra, enligt Anna att det finns utrymme för oss som driver de olika företagen att faktiskt känna en samhörighet och kunna uppleva att vi är lite av varandras arbetskamrater. I lokalerna finns det även nyrenoverade omklädningsrum för besökare vilket också ger en professionell känsla.

Mer om Annas erbjudanden hittar ni på hennes hemsida: https://www.halsocoacheninorr.se/

Strukturum önskar Anna lycka till och på återseenden!

Behöver du hjälp med att komma igång med ditt företagande?