Bärkraftiga företag

UTVECKLA DIG MED OSS!
Näringslivskontoret Strukturum vill erbjuda dig som drivit företag i minst två år en utbildningsserie för att göra ditt företag bärkraftigare.

INNEHÅLL
Vi kommer att jobba oss igenom ditt företags värdeerbjudande, nyckelresurser, kundrelationer och kostnadsstruktur. Men även ägna tid åt psykosociala arbetsmiljö och miljöpåverkan samt digital utveckling i företaget.
En expert kommer att göra översikt av företagets resurser som kan innebära en effektivisering eller generera nya produkter och tjänster.

UPPLÄGG
Vi kommer att ses vid 5 tillfällen, ca 3 timmar per träff, varannan vecka under v.3-13.
Att ses i en återkommande liten grupp om 5-8 företag hoppas vi ska kunna ge en trygg miljö och ett värdefullt utbyte. Under pilotomgången är deltagande är kostnadsfritt.

KRITERIER FÖR DELTAGANDE
Vi vänder oss i första hand till dig som har drivit företag i minst två år och har minst två anställda (alt. planer på att anställa). Företaget ska ha sitt säte i Jokkmokks kommun och en god överlevnadspotential. Vi söker företagare från hela kommunen och från samtliga branscher. Du behöver inte ha några förkunskaper – men en nyfikenhet och en vilja att utvecklas. Vi önskar att ni är två personer från företaget som deltar.

URVAL & ANTAGNING
Skicka in en kort företagsbeskrivning, er motivering till varför ni vill vara med samt de två deltagande personernas roll i företaget.

FRÅGOR & INTRESSEANMÄLAN
Anmäl dig genom att klicka här
Du kan även anmäla er via mail till info@strukturum.se

Anmälan är öppen tom. 14 november

Behöver du hjälp med att komma igång med ditt företagande?