Då är vi den första att önska dig välkommen till Jokkmokk – den coolaste mötesplatsen på Arktis, med ett mångfacetterat, diversifierat och innovativt näringsliv!

Här finns gott om utrymme både för dig som redan har ett företag och för dig som har affärs- eller utvecklingsplaner. Jokkmokk är en bra plats att utveckla idéer.

I Jokkmokk är det nära till allt du behöver som företagare. Vi samordnar våra insatser så att du som företagare ska få den bästa, snabbaste och mest jämlika servicen rörande en etablering. Hör av dig till oss på Strukturum så hjälper vi dig med de initiala frågorna och med de kontakter du behöver inom kommun och näringsliv!

I Jokkmokk finns goda möjligheter för dig som söker hållbara, lönsamma investeringsobjekt. Detta gäller både objekt som rör platsens unika förutsättningar, t ex snö, is, kyla, och näringslivets struktur, t ex den spännande koncentrationen av företag och aktörer inom produktion, service och distribution av grön energi, eller den enastående tillväxten inom besöksnäringen. På Strukturum arbetar vi ständigt med att analysera och förpacka investeringsobjekt som kan attrahera externa investerare. Vi är ett litet men kompetent lokalt team som kommer att göra allt vi kan för att göra en investeringsprocess så smidig och lyckad som möjligt. Håll kontakten med oss på Strukturum så får du löpande information om de aktuella objekten!